Arrangementer

Ringsted natten

Dato og beskrivelse følger senere.

Fars dag

Fars dag menu 2017.
Serveres kun den 5 juni.

FAR VIL IKKE HAVE BLOMSTER!

Den 5. juni er det Fars Dag, og så er det din fornemmeste opgave at gøre din far glad. Glem alle de traditionelle gaver til fars dag, og forkæl ham med en lækker menu med ægte mandemad på hans eneste dag i året hos Ferdinands Bøfhus.

Så kan du være sikker på at få en høj stjerne hos din far på fars dag, og det bedste er, at gaven kan nydes sammen med din mor.

Forret
Rørt kalvetatar
Kalvemørbrad – kapers – cornichoner – sennep – worchestershire sauce – karse – æggeblomme – chili mayo

Hovedret
Steak af velhængt oksehøjreb.
Håndskårne fritter – okesfilet med marmorering – hjemmelavet bearnaise sauce

Dessert
Herre dessert
Vaniljeis – et stænk whisky – frisk kværnet sort peber.

2 retter 299,-
3 retter 399,-

Priser pr. person
Serveres kun den 5. juni 2017 mod forudbestilling!

Book bord her

Grisefest Ringsted Natten

Det begynder at blive en grise-tradition.

I 2008 søsatte Ferdinands et koncept, der hed Grisefest – Øl festival, der gik ud på at samle en masse mad glade mennesker omkring den glade gris i en grisefest af dimensioner.

Vi fortsætter succesen fra de foregående år og afholder Grisefest, så sæt kryds i kalenderen:

FREDAG DEN 1. september KL. 18.00.
Vores dygtige og berømte grillmester vil som traditionen tro sørge lækker helstegt pattegris.

Ølbar
Her kan der købes øl, sodavand og vin.
Udendørsarrangement, derfor serveres helstegtpattegris kun udendørs!

Bordreservation ikke muligt.

Vi glæder os til at se dig!

Herreaften

Herreaften

AFTENEN
Lad konen blive hjemme og tag din bror, far eller dine venner/ kolleger under armen til en aften i gastronomiens tegn! Og kom til en maskulin aften, kun for mænd, med fantastisk mad og god vin.
Vi har sammensat et program, der indledes med en stor fadøl. Dernæst går turen til en treretters middag med store amerikanske steaks, vores hjemmelavede bearnaise og håndskårne pommes frites – og rødvin naturligvis.

KAFFE, ROM – OG EN CIGAR
Som finale nydes kaffe, rom og en cubansk cigar. Her venter en tjener, der vil varte herrerne op i uforstyrrede omgivelser.

HVORNÅR?
Dato 02.09.2016
Tidspunkt kl. 18.00 – 23.00
Seneste tilmelding 24.08.2016

Minimum deltager antal 20 personer
Kuvert prisen skal forudbetales ved tilmelding.

Vi forbeholder os ret til aflysning, i tilfælde af at der er for få tilmeldte til arrangementet. Pengene refunderes i tilfælde af aflysning pga. for få tilmeldte. Pengene refunderes ikke i tilfælde af aflysning efter deadline!

MENU

Rørt kalvetatar af kalvemørbrad. 
Serveres med æggeblomme, frisk peberrod og brød.
1 glas Tin Pot Hut Pinot Noir.

Steak af velhængt Ribeye
Fra Greater Omaha, 300g. Serveres med store fritter, sprøde løgringe og bearnaise pisket med I.P.A.
2 glas Los Haroldos Familie Reserva Malbec.

Herre dessert
Serveres med vaniljeis, et stænk whisky og frisk kværnet sort peber.
1 glas Portvin rød Ruby.

HVORDAN OG HVORLEDES?
Arrangementet er skræddersyet til mænd.
Har du lyst til at deltage kontakter man blot Ferdinands Bøfhus, på tlf. 57 67 67 20 eller tilmelder sig på info@ferdinands.dk hvis man har interesse i at deltage.

Prisen for alt dette, øl, vin, middag, kaffe, rom, og cigarer er kun kr. 999,- pr. person.

Byfest

Byfest

Dato og beskrivelse følger senere.

Mors dag

Mors dag menu 2017.
Serveres kun den 14 maj.

Forkæl din mor. Inviter mor ud at spise på mors dag og forkæl hende med en lækker menu hos Ferdinands Bøfhus.

Velkomst

et glas champagne (mousserende vin)

Forret.
Rimmet laks
Rygeostcreme – rødbedetatar – hjemmebagt brød

Hovedret
Kalvemørbrad 180
saute af svampe – grønne asparges – pommes gratin – portvin sauce

Dessert
Kongen over chokoladekager
Chokolade Bavarois
Chokolademousse – mørk chokoladeganache – romsyltede bær

2 retter 299,-
3 retter 339,-

Priser pr. person, inkl. velkomst!
Serveres kun mod forudbestilling!
Book bord her

Valentines Day

Valentines Day

Valentines Day menu.
Serveres kun den 14. februar.

Romantisk Valentines på
Ferdinands Bøfhus Ringsted

Skal dine gave være en romantisk middag for 2 på Ferdinands?

Vores køkkenchef har kreeret en stemmningsfyldt Valentines menu, der emmer af kærlighed.

Vil du være sikker på at kunne forkæle dit hjertes udkårne med en madoplevelse i stearinlysets skær på selve dagen den 14. februar, er det en god ide at skynde dig at booke bord.

Velkomst

Et glas champagne
(mousserende vin)

Forret
Rimmet laks
Rygeostcreme – rødbedetartar – hjemmebagt brød

Hovedret
Kalvemørbrad
sauté af svampe – grønne asparges pommes gratin – portvin sauce

Dessert
Kongen over chokoladekager
Chokolade Bavarois
Chokolademousse – mørk chokoladeganache – romsyltede bær

2 retter 299,-
3 retter 329,-

Priser inkl. champagne
Serveres kun den 14. februar i 2017 mod forudbestilling!

Book bord her

KONKURRENCE

KONKURRENCE

VIND 4 X PINSE BRUNCHBUFFET

Mandag 5. juni har vi ekstreordinær Pinse Brunchbuffet. Derfor udlodder vi en brunch buffet til dig og 3 af dine venner*

Om I er 2 eller 4 er underordnet, så længe I kan lide at spise god mad og hygge i hinandens selskab.

Deltag i konkurrencen ved at like billedet på Facebook og skriv i kommentarfeltet hvem du vil forkæle med en middag.
Har du også lyst til at dele billedet, bliver vi kun glade!

 

Konkurrenceperioden strækker sig fra 15. maj – 29. maj. Vi trækker den heldige vinder tirsdag 30. maj, kl. 17:00. Den heldige vinder får direkte besked og vinderen offentliggøres på vore facebook-side.

*Præmien skal indløses den 5. juni og bortflader, hvis den ikke er indløst .

Ved tilmelding må Ferdinands Bøfhus, Ringsted sende mig markedsføring via e-mails, sociale medier og andre digitale kanaler.

* påkrævet felt





Vinsmagning

Vinsmagning

Vinsmagning for kvinder – på Ferdinands

Dato følger senere kl. 19.00

Ferdinands har arrangeret en anderledes og hyggelig aften – kun for kvinder. Aftenen starter med en vinsmagning, hvor salgschef Jørgen fra vinfirmaet Excellent wine vil guide igennem de mest gængse smagstyper og hjælpe med, hvordan man navigerer rundt i vinens verden. Herefter serveres en lækker gourmetmenu, som slet ikke er så usund endda…

Vinsmagning

2 Champagner/mousserende vine
3 hvidvine
3 rødvine

Middag

Lakse tartar
Af røget laks serveres på bund af ristet brød og balsamicoglace

Grillet kalvemørbrad med svampe og grøntsagswok Hertil kartofler og Madeirasauce

Trilogi af chokolade Hvid- mørk- og lys chokolade med krokant og ristede mandler

Pris kr. kuvert kr. 399,- Inkl. Vinsmagning +20 % fredage og lørdage
Til middagen vil der være mulighed for at købe vinene fra vinsmagningen til attraktive priser.

Begrænset antal pladser dog min. 12 personer – bordbestilling nødvendigt.