Arrangementer

Arrangementer

Hos Ferdinands

Hos Ferdinands Bøfhus arrangerer vi ofte events med mad der forkæler smagsløgene, men vi skaber også rammerne for en hyggelig aften med dine kære. Læs mere om alle de mange, spændende events Ferdinands afholder i løbet af året og husk at bestille bord, da de hurtigt bliver udsolgt.

Vi glæder os til at se jer hos Ferdinands! 

Mors dag Fars dag Herreaften Julemenu Ølsmagning Vinsmagning

 

Bestil bord

 

 

Grisefest

Ferdinands

 

Grisefest Ringsted Natten

 

Det begynder at blive en grise-tradition.

I 2008 søsatte Ferdinands et koncept, der hed Grisefest – Øl festival, der gik ud på at samle en masse mad glade mennesker omkring den glade gris i en grisefest af dimensioner.

Vi fortsætter succesen fra de foregående år og afholder Grisefest, så sæt kryds i kalenderen:

FREDAG DEN 30. august KL. 18.00.
Vores dygtige og berømte grillmester vil som traditionen tro sørge lækker helstegt pattegris.

Ølbar
Her kan der købes øl, sodavand og vin.
Udendørsarrangement, derfor serveres helstegtpattegris kun udendørs!

Bordreservation ikke muligt.

Vi glæder os til at se dig!

 

 

Fars Dag

Ferdinands

 

Fars dag menu 2021.
Serveres kun den 5 juni.

FAR VIL IKKE HAVE BLOMSTER!

Den 5. juni er det Fars Dag, og så er det din fornemmeste opgave at gøre din far glad. Glem alle de traditionelle gaver til fars dag, og forkæl ham med en lækker menu med ægte mandemad på hans eneste dag i året hos Ferdinands Bøfhus.

Så kan du være sikker på at få en høj stjerne hos din far på fars dag, og det bedste er, at gaven kan nydes sammen med din mor.

Forret
Smørdampede hvide asparges vendt i brunet smør – ramsløgs mayo – rugbrøds chips

Hovedret
Grillet oksemørbrad 200g
Dagens kartoffel – hjemmelavet bearnaise sauce – garniture

Dessert
Københavnerstang
Vaniljeis – ananaskompot – hvid chokolade 

2 retter 369,-
3 retter 399,-

Priser pr. person mod forudbestilling af menu
Køb madbillet ved at klikke på link
https://ferdinands.dk/produkt/farsdagmenu/

Book bord her

 

 

 

Herreaften

Ferdinands

 

AFTENEN
Lad konen blive hjemme og tag din bror, far eller dine venner/ kolleger under armen til en aften i gastronomiens tegn! Og kom til en maskulin aften, kun for mænd, med fantastisk mad og god vin.
Vi har sammensat et program, der indledes med en stor fadøl. Dernæst går turen til en treretters middag med store amerikanske steaks, vores hjemmelavede bearnaise og håndskårne pommes frites – og rødvin naturligvis.

KAFFE, ROM – OG EN CIGAR
Som finale nydes kaffe, rom og en cubansk cigar. Her venter en tjener, der vil varte herrerne op i uforstyrrede omgivelser.

HVORNÅR?
Dato 02.09.2016
Tidspunkt kl. 18.00 – 23.00
Seneste tilmelding 24.08.2016

Minimum deltager antal 20 personer
Kuvert prisen skal forudbetales ved tilmelding.

Vi forbeholder os ret til aflysning, i tilfælde af at der er for få tilmeldte til arrangementet. Pengene refunderes i tilfælde af aflysning pga. for få tilmeldte. Pengene refunderes ikke i tilfælde af aflysning efter deadline!

MENU

Rørt kalvetatar af kalvemørbrad. 
Serveres med æggeblomme, frisk peberrod og brød.
1 glas Tin Pot Hut Pinot Noir.

Steak af velhængt Ribeye
Fra Greater Omaha, 300g. Serveres med store fritter, sprøde løgringe og bearnaise pisket med I.P.A.
2 glas Los Haroldos Familie Reserva Malbec.

Herre dessert
Serveres med vaniljeis, et stænk whisky og frisk kværnet sort peber.
1 glas Portvin rød Ruby.

HVORDAN OG HVORLEDES?
Arrangementet er skræddersyet til mænd.
Har du lyst til at deltage kontakter man blot Ferdinands Bøfhus, på tlf. 57 67 67 20 eller tilmelder sig på info@ferdinands.dk hvis man har interesse i at deltage.

Prisen for alt dette, øl, vin, middag, kaffe, rom, og cigarer er kun kr. 999,- pr. person.

 

 

Mors Dag

Ferdinands

 

Mors dag menu 2020.
Serveres kun ud af huset den 10 maj.

Forkæl din mor. på mors dag med en lækker menu fra Ferdinands Bøfhus.

2 retter 229,-
3 retter 249

Priser pr. person
Serveres kun mod forudbestilling og ud af huset! Sælges så længe lager haves!

 

Velkomst

Forret
Hjemmerøget Færøsk Laks
rugbrødschips – dild – rygeost creme – hjemmebagt brød

Hovedret
Grillet kalvemørbrad
Dagens kartoffel – grøntsager  – rødvinssauce

Dessert
Mørk chokolademousse
Hjemmelavet mandelkaramel og frugt.

Bestil her

 

 

 

Valentines Day

Ferdinands

 

Valentines Day menu.
Kan kun bestilles den 14. februar.

Romantisk Valentines fra
Ferdinands Bøfhus Ringsted

Skal dine gave være en romantisk middag for 2? Så bestil bord her valentines menu hos Ferdinands?

Vores køkkenchef har kreeret en stemningsfyldt Valentines menu, der emmer af kærlighed.

Vil du være sikker på at kunne forkæle dit hjertes udkårne med en madoplevelse i stearinlysets skær på selve dagen den 14. februar, er det en god ide at bestille i god tid.

Lækker 3-retters Valentines menu bestående af

Forret
Lakserilette med håndpillede rejer, asparges, syltede rødløg og brød.

Hovedret
Grillet oksemørbrad fra USA, ca. 180 g. Inkluderer broccoli asparges, lækker bordelaisesauce og dagens kartoffel

Dessert
Lækker chokolade fondant med flydende center, vaniljeis, og ikke mindst frisk frugt

2 retter 399,- pr. person, min. to kuverter
3 retter 489,- pr. person, min. to kuverter

Kan kun bestilles den 14. februar,  sidste bestillingsfrist 13. februar. Serveres kun mod forudbestilling!

Bestil bord

 

 

 

Ølsmagning

Ferdinands

 

Øl Menu 1

Smagning af 3 forskellige øl fra Dagmarbryggeriet samt hovedret.
1 Hovedret efter køkkenchefens valg
1 Glas Ferdinand’s Ale
Pris pr. couvert kr. 579,-
Min. 5 personer.

Øl Menu 2

Smagning af 3 forskellige øl fra Dagmarbryggeriet samt 2 retters menu.
2 retters menu efter køkkenchefens valg
1 Glas Ferdinand’s Ale
Pris pr. couvert kr. 699,-
Min. 5 personer

 

 

Vinsmagning

Ferdinands

 

Vinsmagning for kvinder – på Ferdinands

Dato følger senere kl. 19.00

Ferdinands har arrangeret en anderledes og hyggelig aften – kun for kvinder. Aftenen starter med en vinsmagning, hvor salgschef Jørgen fra vinfirmaet Excellent wine vil guide igennem de mest gængse smagstyper og hjælpe med, hvordan man navigerer rundt i vinens verden. Herefter serveres en lækker gourmetmenu, som slet ikke er så usund endda…

Vinsmagning

1 Champagner/mousserende vine
2 hvidvine
2 rødvine

Middag

Lakse tartar
Af røget laks serveres på bund af ristet brød og balsamicoglace

Grillet kalvemørbrad med svampe og grøntsagswok Hertil kartofler og Madeirasauce

Trilogi af chokolade Hvid- mørk- og lys chokolade med krokant og ristede mandler

Pris kr. kuvert kr. 699,- Inkl. Vinsmagning +10 % fredage og lørdage
Til middagen vil der være mulighed for at købe vinene fra vinsmagningen til attraktive priser.

Begrænset antal pladser dog min. 12 personer – bordbestilling nødvendigt.

 

 

Cognacsmagning

Ferdinands

 

Der vil desuden blive budt på lidt godt til både hals og mave i form af hapser og Cognac. Og du skal være mere end velkommen til at tage et par venner med– men vi har kun begrænsede pladser, som sælges efter først til mølle princippet på info@ferdinands.dk eller på 57 67 67 20

Hvornår?

Dato kommer senere!
Klokken 18 til 20 – vi bliver måske lidt længere.
Og det må du også gerne.

Hvor?

Ferdinands Bøfhus,
Nørregade 31-33, 4100
Ringsted. Kig efter rød
løber og fakler.
Det er nemt at finde.

Hvem?

Mænd med hang til det gode liv, som samtidig har lyst til at få en anderledes aften, hvor du kan trykke
hænder med ligesindede og udvide netværket.

Hvorfor?

Fordi det ligger lige til højrebenet.

Pris?

Vi har gjort det rørende billigt – 699 kroner, som du skal betale på forskud

Hvad mere?

Dresscode – ja. Gør gerne lidt ekstra ud af dig selv på en vinterdag. Det kan være
et jakkesæt, en blazer, en butterfly eller et slips med det er ikke et must!
Hvad med den der goodiebag?
Den får du, når du skal hjem fra arrangementet.
OBS.... Ekstra travlhed!!Vi har desværre ekstra travlt - vi beklager!

Kære gæst

Pga. ekstraordinær travlhed har vi desværre IKKE mulighed for at
tage imod take-away afhentninger mellem 17.00 til 19.00 i dag.

Bemærk venligst: afhentningstider er vejledende og kan variere afhængig af bestillinger!

Vi regner med at kunne tage imod take-away bestillinger som normalt fra kl. 19.00 indtil køkkenet lukker kl. 22.00. Sidste afhentningstidspunkt er derfor 21.30.

Vi kan træffes på telefon 57676720 hele dagen i tilfælde af spørgsmål hertil.

De bedste hilsner,

Marco Kekec

Restaurantchef
Ferdinands Bøfhus