Smørrebrødsbuffet hos Ferdinands

Ad-libitum

Smørrebrød hos Ferdinands

 

På udvalgte dage kan du nu invitere gode venner og familie på smørrebrødsbuffet i særklasse. Med stor succes bød vi på smørrebrød og en skarp første gang d. 27. oktober 2018.

Vores smørrebrød er sammensat af de bedste råvarer, og præsenterer sig derfor både elegant og smagfuldt. Udover smørrebrødet anbefaler vi selvfølgelig et glas snaps foruden vores store udvalg af specialøl, der akkompagnerer smørrebrødet på fineste manér.

Vi sammensætter et bredt udvalg af vores yndlingssmørrebrød. Dine favoritter er uden tvivl bland udvalget. Vi lover en storslået frokostoplevelse, der kombinerer det klassiske smørrebrød, som du kender det, med nyfortolkninger der skuer mod fremtiden. Men pas på, der kan snige  sig en lun tartelet eller en anden traditionel frokostret ind på buffeten.

Vi serverer alle vores stykker smørrebrød som små delikate lækkerier, anrettet på buffeten, og det bedste af det hele: Du må spise ligeså mange du kan.

Smørrebrøds buffet laves kun mod forudbestilling til min. 45 personer

Bemærk at smørrebrødsbuffeten skal bestilles og betales forud. Bestil smørrebrødsbuffeten nedenfor. NB. Lørdage, hvor der serveres smørrebrød
serveres der ikke frokost a la carte.

 

 

 

Vi glæder os til at se dig!

Lukket pga. bryllupi anledning af vores køkkenchef skal giftes

Holder vi lukket den 2. og 3. dec. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen den 4. dec.

Bemærk venligst:  alle webordre vil blive annulleret i denne periode!!