Corona retningsningslinjer

Kære

Gæst

 

Som følge af udviklingen med COVID-19, har vores restaurant været lukket for spisende gæster. Vi åbner igen d. 18. maj – og glæder os meget til at byde jer alle velkommen tilbage. Nedenfor kan du læse mere om hvornår vi åbner, og ikke mindst hvordan vi sikrer tryghed og sikkerhed for dig som gæst, når du besøger os.

Booking & henvendelser

Vi kan, som vanligt, kontaktes pr. mail på info@ferdinands.dk og eller på tlf. 57 67 67 20 mellem kl. 11 og 21 på hverdage. Vi besvarer jeres henvendelser via mail indenfor 24 timer. Vi åbner igen d. 18. maj – og glæder os meget til at byde jer alle velkommen tilbage.

Det er vores højeste prioritet, at både vores gæster og medarbejdere kan føle sig sikre og trygge, når de færdes på vores restaurant. Derfor følger vi naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer og justerer løbende efter gældende regler, når vi åbner igen.

Vores fælles sundhed og ansvar

Vi håber at du som gæst kun besøger os, hvis du er rask og ikke har symptomer af nogen art på coronavirus, ligesom vores medarbejdere også agerer efter disse retningslinjer, og naturligvis ikke møder på arbejde. Hvis man som gæst eller medarbejder har de mindste symptomer, skal man tage hjem og kontakte egen læge.

Vi har i forvejen en meget høj standard på vores hygiejne på vores restaurant, som har elitemærkning, og har nu skærpet dette ekstra meget. Dette betyder, at der vil være øget frekvens af rengøring af alle fællesrum og toiletter.

Der er skærpede procedurer for afspritning af alle fælles arealer, hvor gæster og medarbejdere færdes, og specifikke steder, som berøres af mange i løbet af en dag, herunder; dørhåndtag, menukort, vinkort, dankort terminaler mv. Her vil der være ekstra fokus på afspritning mange gange dagligt.

Brug håndsprit & hold afstand! Håndsprit er tilgængelig på vores restaurant og skal anvendes regelmæssigt af alle medarbejdere og vi anmoder også vores gæster om at spritte hænder af, i forbindelse med seating i vores restaurant.

Restauranten

Vores restauranter har a la carte servering som standard. Vores brunch buffet afventer vi med at starte op, indtil det er mere sikkert at spise fra buffet. Vi melder ud når vi åbner for servering af vores brunch buffet igen.

Afstand og bordopstilling. Vi har reduceret vores bordkapacitet på vores restauranter, samtidig med at vi overholder 1 meters afstand mellem bordene, målt fra midten af stolen, eller de til enhver tid gældende regler. Vi har håndsprit tilgængeligt flere steder i restauranten, der regelmæssigt bruges af vores personale, og vi opfordrer dig som gæst til at gøre det samme.

Vi serverer kun mad ved bordet og som take-away i overensstemmelse med myndighedernes anvisning.

Regler vedr. forsamling. Som et resultat af regeringens beslutning om forbud mod offentlige forsamlinger på mere end 10 personer har vi taget de nødvendige forholdsregler – vedr. afholdelse af selskaber, hvor man forsamles

Vi afventer nu myndighedernes nye regler, som skal træde i kræft pr 8. juni, hvor det angiveligt vil være muligt at forsamles 30-50 personer, og dermed vil vi kunne afholde selskaber efter disse regler..

Vejledning fra Sundhedsmyndighederne

Vi opfordrer alle vores gæster til at beskytte sig selv og andre mod smitte ved at følge myndighedernes anbefalinger.

  • *Vask hænderne ofte med sæbe og varmt vand i mindst 30 sekunder.
  • *Brug håndsprit som ekstra sikkerhed
  • *Undgå at røre ved øjne, næse og mund
  • *Undgå at give hinanden hånden når man hilser
  • *Undgå større forsamlinger
  • *Bliv hjemme, selv ved milde symptomer
  • *Ældre og kronisk syge – vær ekstra opmærksom og hold god afstand
  • *Host og nys altid i ærmet eller i et papirlommetørklæde
  • *Sammen kan vi hjælpe hinanden med at skabe nogle trygge rammer.
  • Hold dig orienteret her Hold dig opdateret på COVID-19-udviklingen i Danmark her www.coronasmitte.dk

Kontakt info@ferdinands.dk eller på tlf. 57 67 67 20 telefonen besvares mellem kl. 11.00 og 21.00

Vi opdaterer løbende denne side og følger naturligvis alle anbefalinger og retningslinjer fra de danske myndigheder. Alle medarbejdere har fået uddybende information om COVID-19 og instruktioner på baggrund af myndighedernes anbefalinger.