Smørrebrødsbuffet hos Ferdinands

Smørrebrød

Hos Ferdinands

Ad libitum

Smørrebrødsbuffet

 

2. februar 2019 – fra 11:00 til 14:00
2019 – fra 11:00 til 14:00
2019 – fra 11:00 til 14:00

Bestil bord

På udvalgte dage kan du nu invitere gode venner og familie på smørrebrødsbuffet i særklasse. Med stor succes bød vi på smørrebrød og en skarp første gang d. 27. oktober 2018.

Vores smørrebrød er sammensat af de bedste råvarer, og præsenterer sig derfor både elegant og smagfuldt. Udover smørrebrødet anbefaler vi selvfølgelig et glas snaps foruden vores store udvalg af specialøl, der akkompagnerer smørrebrødet på fineste manér.

Vi sammensætter et bredt udvalg af vores yndlingssmørrebrød. Dine favoritter er uden tvivl bland udvalget. Vi lover en storslået frokostoplevelse, der kombinerer det klassiske smørrebrød, som du kender det, med nyfortolkninger der skuer mod fremtiden. Men pas på, der kan snige  sig en lun tartelet eller en anden traditionel frokostret ind på buffeten.

Vi serverer alle vores stykker smørrebrød som små delikate lækkerier, anrettet på buffeten, og det bedste af det hele: Du må spise ligeså mange du kan. Lørdage, hvor der serveres smørrebrødsbuffet serveres ikke frokost a la carte.

Vi glæder os til at se dig på Ferdinands!