Restaurant i Ringsted | Bag om Ferdinands

Bag om Ferdinands

Restaurant i Ringsted

Om Ferdinands Bøfhus restaurant i Ringsted

>> Nr. 1 restaurant på Trustpilot Danmark og nr. 1. i Ringsted på Tripadvisor <<

På Nørregade 31-33 ligger Ferdinands Bøfhus, den kødglade restaurant i Ringsted. Her serveres møre og saftige bøffer til små priser. Udskæringerne kommer fra kvalitetskvæg opdrættet i Danmark, USA og Uruguay. Ferdinands Bøfhus breder sig over to lokaler i den charmerende del af Ringsted nær til- og frakørslen til motorvej E20.

Find os i Ringsted via kortet her, hvor du også har mulighed for at downloade en rutevejledning.

På Ferdinands Bøfhus byder vi på både, frokost og aftensmad så der er ingen undskyldning for ikke at svinge forbi restauranten når kødsulten skulle melde sig. Desuden kan du også finde fjerkræ, fisk og alskens andre skønne sager på menuen. Hos os får du en afslappet, men opmærksom service med fokus på hver eneste detalje. Eksempelvis den bedste kombination af forskellige saucer, typer af salt til valget af den perfekte kniv til den fineste udskæring. Dermed får du en unik oplevelse kombineret med de møreste bøffer med vores lækre udvalg af side orders. Efter middagen kan du gå ombord i vores lækre drinkskort hvor dygtige bartendere til lyden af sprøde toner sørger for, at du kan slutte aftenen af på bedste vis.

En fuldendt oplevelse

Vi glæder os til at se dig til frokost eller middag mens du får et velfortjent pause i de hyggelige og indbydende omgivelser. Den centrale placering og atmosfæren gør samtidig restauranten et oplagt sted at kigge forbi til en cocktail eller en iskold pilsner efter arbejde eller inden en aften i byen. Velkommen til Ferdinands Bøfhus. Tag plads og lad dig forkæle. Se vores menukort her.

Vi glæder os til at se dig på Ferdinands Bøfhus.

Book bord     Se menu

 

 

 

 

 

Historien om Ferdinands Bøfhus | Restaurant i Ringsted

Historien om

Ferdinands

 

Det første Ferdinands Bøfhus slog dørene op i Slagelse i 1990. Det skete efter flere måneders research på de helt rigtige kødtyper og –kvaliteter, på den bedste lokation og på at få designet af lokalerne på plads. Ferdinands blev åbnet som en modpol til den trend, der på det tidspunkt kendetegnede den danske restaurationsbranche – fusionskøkken – Essential cooking – Performance food. Fundamentet er hvor alle ville føle sig velkomne. Håndværkerne til frokost. Kæresteparret på date. Familien samlet på tværs af generationer. Vi vil give alle mulighed for en god restaurantoplevelse i en uhøjtidelig atmosfære. I 2007 åbnede vi Ferdinands Bøfhus, restauranten i Ringsted, da vi syntes der manglede et sted i Ringsted!

Bestil bord      Se menu