Menu

Ferdinands

Aftenmenu

Vær opmærksom på – Vi serverer som udgangspunkt alle vores retter medium stegt, medmindre andet ønskes. Hakket kød skal ifølge fødevarestyrelsen være gennemstegt af hensyn til fødevaresikkerheden. Gør venligst din tjener opmærksom på andre ønsker, i tilfælde af at du ønsker din bøf stegt anderledes. NB. Forretter serveres kun ifm. køb af hovedret

Bestil bord

 

Allergi og særlige diætbehov – Vi er altid klar til at imødekomme specifikke behov, inklusiv vegetar-, glutenfri, laktosefri og diabetes venlige retter, så længe det er bestilt på forhånd. (Helst 3 dage før)

Bestil bord

American Steaks

Ferdinands

American Steaks

Bestil bord
Frokost

Ferdinands

Frokost

Frokostkortet på Ferdinands byder på frokost bøffer og klassiske frokostretter. Tag din familie, venner eller kollegaer med til en afslappet frokost hvor menuen er inspireret af de gode gamle steakhouse traditioner. Frokost bestilles senest kl. 14.15 og bordet skal være ledigt senest kl. 15.00! Alle frokost bøffer serveres med dagens kartoffel samt en valgfri sauce!

Frokost Bøffer


Frokost burgere


Her er smagen og den gode oplevelse i centrum. Køkkenchefen lægger nemlig vægt på friskhed og det gode håndværk, hvilket kan smages i alle vores friske og smagfulde retter.

Frokostretter


Bestil bord

Drikkevarer

Ferdinands

Drikke

Vin

Ferdinands

Vine

Se det fulde vinkort