Vær opmærksom på – Vi serverer som udgangspunkt alle vores retter medium stegt, medmindre andet ønskes. Hakket kød skal ifølge fødevarestyrelsen være gennemstegt af hensyn til fødevaresikkerheden. Gør venligst din tjener opmærksom på andre ønsker, i tilfælde af at du ønsker din bøf stegt anderledes.
Forretter
-
Chilirejer
Rejer marineret i chili og hvidløg.
89,- -
Tapasbræt (velegnet til 2 pers.)
Tapasbræt med forskellige nuancer og indtryk fra det spanske køkken.
fra 169,- -
Laksemoussé
Let saltet laksemoussé af varm- og koldrøget laks. Serveres med klassisk garniture.
89,- -
Rejecocktail
Klassisk rejecocktail med kaviar, asparges og hjemmelavet rød dressing.
99,- -
Ferdinands anbefaler
Carpaccio
Af oksemørbrad med citron, oliven olie, parmesan og peber
109,- -
Hvidløgsbrød
Smager og dufter af hvidløg.
Fra 49,- -
Snackkurv
Indbagte jalapeños med cheddar, indbagte løgringe, rösti og mozzarella sticks. Hele herligheden serveres med mayonnaise og hjemmelavet BBQ-sauce.
89,- -
Salatbar ad libitum
Altid med mange forskellige fristelser og hjemmelavet dressing.
Fra 39,-
Tavlemenu
-
Forret - Gravad laks a la Ferdinands
Rævesauce - frisk dild - rugbrødschips - rejer
119,- -
Hovedret -Grillet Oksemørbrad200g.
Bearnaisesauce- dagens kartoffel - stegte grøntsager
279,- -
Dessert - Christmas Sundae
Vaniljeflødeis - kirsebærsauce - ristede mandler - kirsebærflager99,-
2 retter 359,-
3 retter 389,- Serveres fra 1. nov.
Ferdinands Specialiteter
-
Spicy jalapeño sirloin (hot)
Giv dine smagsløg en krydret oplevelse! Mør og saftig oksefilet fra uruguayansk kornfodret Kødkvæg.
259,- -
Make my day (hvidløgsbøf)
Oksefilet fra uruguayansk kornfodret kødkvæg marineret I hvidløg.
259,- -
Kyllingefilet
Mørt, magert og benfrit kyllingebryst uden skind, grillet med hvidløg.
179,- -
Ferdinands BBQ spareribs
3 sider199,-
Ad libitum269,-
-
Ferdinands anbefaler
Smokey double bacon sirloin 180g
Mør og saftig oksefilet fra uruguayansk kornfodret kødkvæg. Toppet med bacon, ost og mere bacon.
259,-
Hovedretter
-
Bøffer / Steaks
Alle bøffer og steaks serveres fra 150-300g medmindre andet er nævnet.
Oksefilet af uruguayansk kødkvæg.Fra 209,-
Entrecoté med fedtkant og stor smag.Fra 229,-
Kalvefilet. Super mørt og lækkert.Fra 209,-
Plankebøf af oksefilet.Fra 219,-
Plankebøf af oksemørbrad.Fra 269,-
Oksemørbrad - Tenderloin.Fra 239,-
-
American Steaks
Se også vores store udvalg af lækre Amerikanske steaks nedenfor.
Fra 329,- -
Mest populære
US Ribeye Greater Omaha
Kraftig marmorering og med stor smag, så mørt og velsmagende, som du overhovedet kan forstille dig!
fra 359,- -
Ekstra tilbehør til bøffen
Salatbar ad libitum.+39,-
Tilføj panerede torpedorejer til din bøf.+49,-
-
FERDINANDS STEGE
Helstegt oksemørbrad pr. person.309,-
Helstegt kalvecuvette pr. person.259,-
-
BURGERE
Ferdinands Burger med mayo, bacon, løg,
agurk, tomat, salat og ost139,-
Mexican Burger med guacamole, salat, ost,
bacon, sprøde jalapeños, chili flager, sød chili
sauce og spicy salsa149,-
BBQ Kyllingeburger med mayo, dressing, BBQ,
løg, agurk, tomat, salat og ost.139,-
-
Pasta tournedos
Pasta tournedos af oksemørbrad i fløde/tomatsauce.189,-
Kylling med pasta i fløde/karry-sauce.159,-
-
Fisk
Ovnbagt laks bagt med citron, hvidvin og krydderurter.
219,-
Dessert
-
Ferdinands d’light
Belgisk vaffel med flødeskum, is, chokoladesauce og friske frugter.
89,- -
"Snickers" Sundae
Chokoladebaren fortolket som isdessert. Vanilje-, karamelis, saltede peanuts, karamel og chokoladesauce
99,- -
Jordbærdrøm
Hjemmelavet jordbærcreme, en kugle vaniljeis, friske jordbær og krokant.
89,- -
Ferdinands anbefaler
Herre dessert
Vanilleis, flødeskum, friskkværnet peber og stænk af whisky.
89,- -
Chokolademousse kage
Kongen af alle chokoladekager. Chokolademousse på kagebund med kakao.
99,- -
Hjemmelavet pandekage
Med is, flødeskum, chokoladesauce og frisk frugt.
89,- -
Kvalitets is
Spørg din tjener efter dagens udvalg.
Fra 55,-
Allergi og særlige diætbehov – Vi er altid klar til at imødekomme specifikke behov, inklusiv vegetar-, glutenfri, laktosefri og diabetes venlige retter, så længe det er bestilt på forhånd. (Helst 3 dage før)