Nytårsmenu to-go

399,00kr.

Igen i år, har vi sat det bedste sammen fra vores køkken og skabt en smuk menu til årets sidste dag. Vores køkkenchef har med udgangspunkt i skaldyr, oksemørbrad samt vidunderlig dessert, sammensat en 3-retters menu, som både overrasker vækker genkendelse. I oktober åbner vi op forudbestillinger. Lige til at varme/tilberede og servere. Tilberednings- og serveringsvejledning medfølger.

OBS. Min bestilling 2 kuverter. Menuerne bestilles senest d. 28. dec. og afhentes mellem kl. 13.00-14.00 den 31. dec. 2023

Forret: Cremet Hummerbisque med salat af råsyltetet fennikel, serveres med kørvel og surdejsbrød
Hovedret: Stegt Oksemørbrad, stegte grøntsager, pommes anna bagt med vesterhavsost og timian, syltede rødløg med salsa verde og trøffel sauce.
Dessert: Intens mørk chokoladekage med chokolademousse

Fortrydelsesret: Vær opmærksom på, at køb af menu til datospecifikke arrangementer ikke er omfattet af købelovens 14 dages fortrydelsesret. Du kan derfor som udgangspunkt ikke bytte billetter eller få pengene tilbage.

Ikke på lager


Igen i år, har vi sat det bedste sammen fra vores køkken og skabt en smuk menu til årets sidste dag. Vores køkkenchef har med udgangspunkt i skaldyr, oksemørbrad samt vidunderlig dessert, sammensat en 3-retters menu, som både overrasker samt vækker genkendelse. I november åbner vi op forudbestillinger. Lige til at varme og servere. Tilberednings- og serveringsvejledning medfølger.

OBS. Min bestilling 2 kuverter. Menuerne bestilles senest d. 28. dec. og afhentes mellem kl. 12.00-14.00 den 31. dec. 2023.

Forret: Cremet Hummerbisque med salat af råsyltet fennikel, serveres med kørvel og surdejsbrød.
Hovedret: Stegt Oksemørbrad, stegte grøntsager, pommes Anna bagt med vesterhavsost og timian, syltede rødløg med salsa verde og trøffel sauce
Dessert: Intens mørk chokoladekage med chokolademousse.