Ferdinands Bøfhus

Primary Navigation

  • Hjem
  • Menukort
    • Aften
    • Frokost
    • Drikkevarer
    • Vin
  • Bordbestilling
  • Gavekort Printselv
  • Take Away
    • Take Away Ringsted
  • Kontakt
    • Bag om Ferdinands
    • All Products
    • Nytår
    • Printselv Gavekort
    • Tilbehør
    • Take Away Ringsted
    • Oksemørbrad

      • Bøf
      • oksemørbrad
      • Uruguay
      319,00kr. – 399,00kr.
      Vælg muligheder

    Ferdinands Bøfhus

    ✻
    Hvordan gør man et bøfhus mere sofistikeret og spændende, uden at gå på kompromis med de rå kvaliteter det står for? Dette var spørgsmålet vi stillede, da det var tid til at genopfinde os selv og det typiske steakhouse, som er præget af maskulinitet og mørke rum. Svaret blev en moderne, stilfuld og overskudsagtig restaurant der appellerer til alle.

    Følg os på

    • Facebook
    • Instagram
    • TripAdvisor
    • Vimeo
    • Twitter

    Nyhedsbrev

    Indtast din e-mail, og hold dig opdateret med lækre nyheder og tilbud fra Ferdinands Bøfhus
    Jeg accepterer at Ferdinands gerne må kontakte mig med nyheder og spændende konkurrencer fra restauranten. Læs mere om betingelserne for nyhedsbrevet.
    Ferdinands Bøfhus • CVR: 39066424 • Nørregade 31-33, 4100 Ringsted • Tlf.: +45 57 67 67 20 • email: info@ferdinands.dk
    • Bedømmelser
    • Smileys
    • Betingelser
    • Brug af data
    • Åbningstider
    • Kontakt
    OBS.... Ekstra travlhed!!Vi har desværre ekstra travlt - vi beklager!

    Kære gæst

    Grundet ekstraordinær travlhed har vi desværre IKKE mulighed for at modtage take-away-bestillinger til afhentning mellem kl. 17.00 og 19.30 i dag.

    Bemærk: Vi gør opmærksom på, at afhentningstiderne er vejledende og kan variere afhængigt af ordremængden!

    Vi forventer at kunne genoptage take-away-bestillinger som normalt fra kl. 19.30 og frem til køkkenets lukketid kl. 21.00. Sidste tidspunkt for afhentning er kl. 20.30.

    Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon
    57 67 67 20 hele dagen.

    De bedste hilsner,

    Marco Kekec

    Restaurantchef
    Ferdinands Bøfhus