Jul på forside

 

Julemenuer

 

Igen i år fejrer vi jul hos Ferdinands hvilket betyder at du kan få alt de lækreste fra vores kokke, uanset om du vil arrangere en uovertruffen julefrokost, eller invitere familien på god julemad.

Hos Ferdinands tilbyder vi nemlig i år to muligheder til jul. Vores julemenu er sammensat med fokus på at bringe den helt rigtige julestemning op i vores gæster og serveres hele december. Vi tilbyder ligeledes at du kan afholde julefrokosten hos Ferdinands hvor vi står for alt det lækre julemad, det eneste du skal medbringe er det gode humør. Vores julebord kan ligeledes bestilles ud af huset, hvis du ønsker en mere lokal atmosfære.

Du kan læse alt om vores forskellige juletilbud her

Julemenu

 

Nytårstilbud

 

Klar, parat, nytår! Hos Ferdinands er vi allerede klar til at springe ind i det nye år og derfor har vi allerede planlagt den lækreste nytårsmenu, så du kan fokusere på at komme godt ind i det nye år.

Menuen kan både nydes hos Ferdinands og som to-go og byder på det bedste af råvarer og høj kvalitet, og sikrer en nytårsmenu som sent vil blive glemt.

Hos Ferdinands byder vi på champagne, , tournedos af oksemørbrad og en lækker chokoladedessert, alt sammen for kun 459,-. Menuen kan ligeledes få’s som to-go.

Lære mere om vores nytårstilbud her

Nytår hos Ferdinands

Nytårsmenu to-go